Mag ik een introducé meenemen?

Het staat je helemaal vrij om iemand mee te nemen naar de training, deze persoon kan echter niet deelnemen aan de WOD (ook niet als de WOD niet helemaal vol zit). Wij weten namelijk niet hoe de fysieke gesteldheid van de introducé is. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel en derhalve kunnen wij tijdens de lessen niet onze aandacht voor onze eigen leden verliezen door op de introducé te letten.

Vindt de introducé het leuk in onze box, kunnen ze vrijblijvend een proefles plannen!

Mag er beeldmateriaal worden gemaakt in de box?

Tijdens de WOD mogen de sporters geen gebruik maken van hun mobiele telefoon. Wil je graag beeldmateriaal van jezelf in actie, vraag dan een introducé mee, om deze te maken. Ook de trainer zal tijdens de WOD geen beeldmateriaal maken daar hij op dat moment bezig is met de coaching en de veiligheid van de sporters. In de open gym uren zijn er wat meer mogelijkheden om jezelf in actie vast te leggen of laten leggen.

Maar neem nooit zonder toestemming van andere, beeldmateriaal van andere leden.

Wat moet ik doen als ik niet kan komen naar een les waarvoor ik ben ingeschreven?

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je toch niet naar een WOD kunt komen waarvoor je bent ingeschreven, meldt je dan via het inlog systeem af zodat iemand anders jou plek eventueel kan innemen.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren bij langere afwezigheid?

Natuurlijk is er de mogelijkheid om het abonnement tijdelijk te pauzeren als jij wegens ziekte, blessure of een lange reis tijdelijk niet in staat bent om te trainen. Wij hanteren hierbij een minimale afwezigheid van 2 maanden.

Kan ik een proefles volgen?

Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een proefles waarbij kennis wordt gemaakt met de CrossFit methodiek, enkele fundamentals, een lichte WOD en de trainer.

Registreer je dan via onze site, en je kunt kosteloos aanmelden voor de proefles.

Helaas is het niet mogelijk een CrossFit WOD mee te doen als proef. Dit heeft verscheidene redenen. De intensiteit van de training ligt hoog en men dient bepaalde oefeningen uit het CrossFit op een veilige manier te beheersen. Komen kijken tijdens een WOD is natuurlijk geen probleem.

Mag ik sporten bij ziekte?

Dit is natuurlijk afhankelijk van wat er speelt. Wij adviseren in eerste instantie om dit kort te sluiten met je eigen arts. Wij raden het af om tijdens een periode van ziekte (ook tijdens de griep) deel te nemen aan de lessen of open gym uren.