Na een zoektocht van ongeveer 2 jaar is onze mooie box in 2016 opgericht, in de voormalige OLV van de Heilige Rozenkrans kerk, te Brunssum.

Onze visie is om CrossFit voor ieder individu op een verantwoorde manier toegankelijk te maken. Los van de CrossFit certificering, welke al onze trainers bezitten, heeft een aantal van onze trainers een achtergrond binnen de (sport)fysiotherapie en bewegingswetenschappen. Daarnaast hebben al onze coaches specifieke cursussen gevolgd om onze leden te coachen binnen alle domeinen die wij in onze sport tegen komen.

Met dit brede spectrum aan kennis binnen de trainingsleer, gezondheidswetenschappen, (blessure)preventie en sport stellen wij alles in het werk om een samen met onze klanten een gezonde toekomst te creëren.

Los van de best opgeleide coaches hechten wij ook heel veel waarde aan de didactische vaardigheden van onze coaches. We kijken en leren daarom ook veel van elkaar als het aankomt op het overbrengen van onze lessen aan onze leden.

Onze box is maar liefst 600+ m2 groot! Met een zeer ruim aanbod aan gecoachte lessen (50+) en vrije trainingsuren (30+).

Na een start te hebben gemaakt in de verplichte fundamentals lessen, bieden wij bieden naast de reguliere CrossFit WOD ook Endurance, Weightlifting, Gymnastics, StrongFit en competitie training aan.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag op weg!