Een plan dat past in jouw leven…

We starten altijd met het inventariseren van jouw behoeften en doelstellingen. Daarna helpen wij jou een plan te maken om jouw eet-, beweeg- en leefgewoontes te organiseren. Met als doel: dat ze werken voor jouw lichaam en passen in jouw leven.

100% Support…

In het digitale tijdperk zijn er veel middelen die ons kunnen ondersteunen. Wij werken echter vanuit een persoonlijke benadering, waarbij we digitale middelen gebruiken ter ondersteuning. Naast de persoonlijke contactmomenten met de coaches, zijn zij 24/7 bereikbaar via E-mail en WhatsApp. Hierdoor kun je eenvoudig grip houden op jouw persoonlijke doelen voor die week en zal het gemakkelijker worden om gezondere gewoontes te ontwikkelen.

De steun die jij verdient…

Wij zullen er als coach alles aan doen om het giswerk weg te nemen en de juiste richting uit te stippelen voor jouw persoonlijke traject. Daarbij zullen wij jou te allen tijde steunen, maar ook verantwoordelijk houden voor de gemaakte afspraken. Wij zullen jou helpen om consequent te blijven in het behalen van de door jou gestelde doelen, wat er ook gebeurt.

Geen rare diëten…

Je hoeft geen extreme diëten te volgen om verbazingwekkende resultaten te behalen! Wij zijn ervan overtuigd, dat kleine successen op de korte termijn een groot resultaat zullen opleveren op de lang termijn. Dus geen crash-diëten…, maar gezonde voeding- en leefgewoontes, waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Haalbare doelen…

Wij zullen ervoor zorgen dat grote doelen vertaald worden naar haalbare tussen-doelen die je dagelijks kunt toepassen. Deze kleine veranderingen zullen uiteindelijk leiden tot grote veranderingen in je leven. Je zult gezonde gewoontes ontwikkelen die een tweede natuur zullen worden en waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Het einddoel…

Onze wetenschappelijk beproefde methode heeft bij meer dan 100.000 klanten aangetoond dat het werkt. Maar hoe dan ook, je bent verzekerd van een goed resultaat. Je zult in de beste vorm van je leven zijn, dat beloven wij!!